120630 Jerrys kärleksblogg

känner jag dig När månen skiner känner jag inte dig I wanna love älskling varje minut Men inte varje dag och varje månad
 
Nu kanske detta kan uppfattas konstigt att jag skriver detta i Emilies blogg men det är för att vi ska på bröllopp idag. Håller tummarna att det slutar regna snart och att både Anders och Maria säger JA. Emilie sitter och plattar håret på Sofie och pratar massa strunt, Isabelle och Theo ligger och sover, jag bloggar och Jens är på poledanceträning. En fågel viskade i mitt öra att även Emilie och Jens snart ska gifta sig eller har jag fel? hon får väll svara på den frågan själv men det va inte vilken fågel som helst utan en talgoxe. Ne nu ropar Emilie att jag ska hjälpa till att fixa till Sofies hår så nu måste jag snart gå.
 
 
Jerrys kärlekslista
 
Inne:
Sex
Anjas radioprat
Kärleksmums
Hångel i regnet
 
Ute:
Mina kärlekshandtag
Strumpor på under sexakten, inget namn:)
 
Länkar även till en kärlekslåt:  http://www.youtube.com/watch?v=duiZcVBPgF0
 
Aja så här ser bloggarn ut idag iallafall och tack för lånet av lösenordet, Ni som vill veta lösenordet skickar ett nakenkort till [email protected]
Ha en underbar Lördag och Lets go LBK
 

120629 Första "skrattet"

 
 
Imorse, den korta stunden Theo var vaken så satt jag i sängen med honom och han var så glad och rätt var det var så skrattade han, det lät liksom "jollrigt", skit sött, och högt! haha.. Fångade lite av det på film så pappan får se det också, nog för att det kommit "skratt joller" tidigare men nu var det liksom jätte medvetet tillsammans med hans ursöta leende :) Älsklingen :)
 
Bild från stunden då första skrattet kom på en super glad Theo ;)
 

120629 Sovande son

Theo bara sover..
Somnade som sagt vid 23 igår, vaknade 05.30 bytte blöja och käka, somnade om, sov till 9.00 då jag praktiskt taget fick väcka honom för att han skulle få ny blöja och äta. Somnade om, sov till 13.30 när vi kom hem från stan, bytte blöja, åt och somnade om och sover än.. Haha vilken dag :)
Jag har fått jätte mycket gjort, men gud så lite mys och gos det har varit idag :/ Lite tråkigt..
Det som kanske är dumt med att han sovit så mycket idag är att han troligtvis kommer vara vaken jätte mycket imorgon när vi ska på bröllop, vi får ju se hur det går..

Nu ska jag passa på att duscha tror jag. Jens kommer hem om typ 2 timmar och då ska vi beställa mat och bara mysa framför någon film eller så fortsätter vi att kolla på Dexter.


Tjing

120629 Sömntuta

 
Theo somnade vid 23 igår, vaknade 05.30, käka och bytte blöja och somnade om och sover än ♥ Underbart! Duktiga kille! Hoppas han vaknar snart så att jag kan klä på honom och gå ut och rasta hundarna.
Ska även ner i källaren och leta på ett par skor som jag tror att jag kan ha med min dumma tå..
 
Nu har jag städat lägenheten, diskat, plockat och donat, fixat frillan, sminkat mig, käka frukost och om någon timme kommer Lina och Tuva som sagt!
 
Undra vad jag ska hitta på nu..  Gå och pussa på Theo som börjar gny lite inne i sängen kanske :) Då vaknar han nog till liv :)
 
Tjing

120629 Moster

 
Godmorgon!
Idag ska jag och Theo umgås med med min moster och Tuva. Mys! Dom kommer nog vid lunch idag.
 
Vi blev bjuden på middag hos Sofie och Jerry igår, pasta med fläskfilé, jätte gott och som vanligt jätte trevligt att umgås med dom.
 
Kakgodiset var iaf godkända, både fina och goda var dom!
Dock var dom väldigt kladdiga när man skulle äta dom, men nu har jag fått veta hemligheten.
 
 
Man ska tempurera chokladen så här:
 
Mörkblockchocklad - Hacka chokladen och lägg hälften i vattenbad, värm till 48-50 grader, sen rör man ner resten av chokladen, sen rör man om det till temperaturen har sjunkit till 28 grader. Sen värmer man upp chokladen till 31-32 grader.
 
Mjölk och vitchoklad - Hacka chokladen och lägg hälften i vattenbad, värm till 40-45 grader, sen rör man ner resten av chokladen, sen rör man om det till temperaturen har sjunkit till 25-27 grader. Sen värmer man upp chokladen till 29-30 grader.
 
 
Jag och min lilla prins
 
 
 
Ha en fin dag
 
 
 

120628 Bakat

 
 
Ja, det hör ju inte till vanligheterna att jag bakar och står i, men plötsligt händer det ;) Nu återstår det bara att se om dom blir godkända, vi får se var juryn säger ikväll :)
 
Jag vet inte ens vad kakorna heter, eller godiset är det nog..
 
Mint crisp kanske man kan säga att dom ena är och på dom andra så kanske man kan säga att det är schweizernöt? Fast det är cashewnötter. Fin är dom iaf om inte annat, alltid någonting ;)
 

120628 Shoppat

 
Köpte lite smått och gott nere på stan idag, bla ett par skor på skopunkten i 2 storlekar förstora så att jag får plats med min dumma tå. Sen köpte jag två basic t-shirts på Gina.
 
 
 
 
Muggarna har jag beställt från internet till Theos mormor, morfar, farmor och farfar så att dom kan dricka kaffe med stil i fortsättningen ;)
Nyckelringen är till mig själv :)
 
 
Färgade ju håret igår med :) Funderar på om jag ska dra i några slingor också, men det gör jag om några veckor isåfall..
 
 
Näe, NU ska jag baka :)
 
Tjing

120628 Mormor på besök

 
Idag har min kära mamma och Theos mormor varit på besök, hon har gosat med Theo, vi har käka lunch, vi har varit ner på stan och lämnat in tvätt på kemtvätten, shoppat, pratat, SKRATTAT, och bara haft en mysdag, Syrran kom hon också efter att hon slutat jobba. Dom har just åkt hem så nu ska jag baka lite godsaker tills ikväll då vi ska över till bästaste Sofie, Jerry och Isabelle och käka middag. Jens och Jerry ska kika på fotboll och dela på lite öl som Jens har köpt :) Mysdag :D
 
 
120

120627 Sorry

 
Förlåt för att jag skryter, men jag har faktiskt världens finaste son och som jag älskar över allt annat och jag är en så stolt mamma <3 
 

120627 Familjen

 
Våra fina familjer
 

120627 Ny mössa

 
 
Idag kom mössan som jag har beställt till Theo, och gud så snygg den är! 
 
Den är beställd från Novisen
 
Sötsnöre <3
 

120627 King eller kass

 
 
King
 
Theo
Sommar (när det är någon)
Familjeliv
Maria och Anders bröllop
Mörk chocklad
Sofies ultraljud, att det förmodligen är en liten ..... därinne <3
Grillat
Rödvin
Min syster
Mikaela som gjort min bloggdesign
Midsommar
Kavaj
Coop
 
 
 
 
Kass
 
Fjortisar med alldeles för korta jeansshorts så man liksom ser halva röven.
Regn
Min dumma tå
Att jag inte har några skor att ha på mig på bröllopet på lördag,
Att min älskade vän Christines häst Trassel fått somna in <3
Tanter och gubbar som tror att dom äger hela världen.
Trötthet
Folk som opererar sig för att bli smal. Ta tag i livet istället jävla gamar, kämpa istället.
Falskhet
Att jag inte har någon tvättmaskin
Batteritiden på min mobil
Blogg.se via mobilen
Sverige i fotboll
Stockholmare i trafiken
Kyras vattensvans
 
 
Nu får det räcka :)
 
Ha en fin dag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

120627 Bada

 
Nybadad Theo, sjäva badet är super kul, men så fort vi kommer upp blir han arg, antagligen för att han fryser. 
 
 
Badkillen <3 på bilden nere till höger är Theos nya morgonrock, som han fått från Pampers :)
 

120627 Sitta

 
 
Nu dom senaste dagarna så ska Theo bara sitta, får han inte det så blir han arg som ett bi. Ställa sig och sätta sig i knät, om och om igen, haha och humör som jag vet inte vad. 
Sover gör han, längre och längre, på natten. På dagarna blir sömnperioderna kortare och vakenperioderna längre
Nappen funkar inte alltid, han spottar ut den ofta och fort. Men ibland tar han den. 
Ligga på mage och balansera huvudet och titta sig omkring verkar han tycka är kul. Blir bara stadigare och stadigare i nacken, men man märker när han börjar bli trött för då ligger näsan nära filten, haha.. 
Han förflyttar sig i sängen, lägger honom på kudden, men på den ligger han aldrig när jag vaknar.
Ler numera medvetet, stort och brett och gör små skitsöta ljud ifrån sig, glugg glugg glugg låter han <3 
Vagnen är en av favoritplatserna.
 
 
Sitta är min grej ;)
 

120627 Dom finaste

 
Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar er. Världens bästa pappa och världens finaste son.. Lycka!
 
 

120626 Lika som bär

 
 
Jag har hela tiden tyckt att Theo är så lik Jens och inte så lik mig. Men så hittade jag en bild på mig som bebis och Theo är ju en kopia av mig, hihi :) 
 
På bilden nedan är det jag uppe till vänster, Jens nere till vänster och Theo till höger. Ser ni vad lika vi är varandra?
 

120626 Glädje

 
 
Theo ger mig så mycket glädje, min fina ursöta och underbara son :)
 

120626 Nageltrång

 
Åh, jag tycker så synd om mig själv. Jag har ju haft nageltrång ett bra tag nu och idag var jag till läkaren och skala av nästan hälften av stortånageln. Fy fan vad ont bedövningssprutan gjorde och jag som ska på bröllop på lördag och jag har ju köpt sååå snygga skor till det, men dom är det bara att glömma, dom enda skorna jag får på mig är sånna där urfula intersport badtofflor. Typ.. Skit..
 
 
Ingen bra kombo :p
 

120625 Skit väder


Usch vilket jäkla väder. Regn regn och regn, hade tänkt att motionera en massa idag men det får man ju ingen lust med när det regnar som det gör.

Städat har jag gjort idag iaf. dammsugit, torkat golv, diskat, plockat, och städat toan. Nu ska jag bara boka en tvättid och tvätta all tvätt som vi har.

Jens slutar vid 17 tiden och då ska vi åka på Granngården och köpa hundmat och sen ska vi åka på Willys veckohandla lite.

Veckans middagar:
Måndag: Kyckling och grekisksallad.
Tisdag: Lax och grönsaker.
Onsdag: Blodpudding.
Torsdag: Fiskgratäng, potatis och grönsaker.
Fredag: Helstekt fläskfilé, sallad och färkpotatis,
Lördag: Bröllopsmiddag (Vi ska ju på Maria och Anders bröllop)
Söndag: Antingen köpmat eller tacos.

Nu ska jag sriva handlingslista.

Tjing


120624 Lycka

 
Lycka är att vakna upp bredvid min lilla solstråle varje dag. Varje gång han ler mot mig så smälter jag. Han är ju så jäkla söt <3
 
 

120623 Midsommar

 
Midsommar spenderades i Holmsveden hos min mamma och pappa. Vi kom lagomt till lunch, fick smörgårtårta. Efter det åkte vi till Lingboparken för att se lite traditionsenligt midsommarfirande, midsommarstång, traktortåg, kaffe, bullar, lotteri, dans och sång. 
På kvällen grillade vi kanske 15kg kött. Jag skojar inte,
så är det när familjen är så stor som våran, haha.. Ett litet glas rött slank ner samt god jordgubbstårta.
Jag, Jens och Theo gick och la oss vid 22. Dödstrött, mätta och väldigt nöjda efter en super trevlig dag :) 
 
 

120621 efter klippningen

 
Klippningen gick bra, blev jätte nöjd, nu ska jag bara försöka få en möjlighet att gå o färga håret också under nästa vecka.
Nu sitter vi hemma i soffan och tittar på Dexter och myser hela familjen. 
 
 
 
Bild efter klippningen
 

120621 Före klippningen..

Har precis lämnat Theo till Jens och sitter nu och väntar på min tur.
 
 
Bild före klippningen :)
 

120621 Klippning


Idag, äntligen!! ska jag få gå till frissan och göra något åt min taggbuske till hår.
Klockan 17.00 ska jag vara där, ska möta upp sambon lite innan så tar han med sonen hem igen.
Gud vad skönt det ska bli, mitt hår är så himla tjockt just nu så det går liksom inte att göra någonting av det, så tunna ur det ska hon få göra, men hon får nästan inte ta något på längden.
Skulle egentligen behöva färga också, men tiden finns inte till det just idag, så jag får förhoppningsvis det gjort under nästa vecka.

-Förhoppningsvis-
Det tog 2 dagar att raka benen sist, haha..
Går man på toa så har jag alltid sällskap, oftast så blir Theo arg precis innan jag bara måste gå på toa så då får jag ta med honom, sen har jag oavsett vad, ALLTID två dryga rottweilers med mig som ska sitta på samma kvadratmeter, helst på en varsin fot.
Nu hade jag helst vela duscha och tvätta håret och sminka mig lite och klätt på mig något anständigt innan jag ska till frissan, men Theo vägrar somna så jag får väl se ut som den lus jag är.. Typiskt..

Det är inte bara att vara mamma eller.

Tjo

120621 God morgon

God morgon!

Lilleman var upp en gång inatt för ett byte och lite mat.. Natten innan sov han från 22.45 - 06.00 (!!) Så skönt, det får gärna bli en vana.

Idag kommer syrran hit, ska släpa med mig henne och hundarna på en långpromenad, och även låta hundarna bada lite, blev inte av igår, så får försöka få in det idag istället...

Nu måste jag göra ett ryck, det har tagit 1 timme att skriva det här inlägget, har en arg liten son som inte tyckte att något var roligt, men nu sover han igen.

Tjing
 
 
 

120620 1,7 mil

God kväll!

1,7 mil har jag gått idag! Gud så duktigt!

5 km med Bönan i morse.
7km med Bönan på eftermiddagen.
5km med Jens i Hemlingby ikväll.

Nu ska jag och Jens mysa ner oss med Theo i sängen och kika på Dexter (sjuk kille) för er som sett den serien.

Skickar ett lycka till, till min älskade vän Sofie och hennes Jerry som ska på RUL i morgon, hoppas att det bara är en, och jag hoppas att ni kollar vad det blir, jäkla partypoopers annars.
Jag vill ju veta nu. Inte vänta tills i mitten av november. Jaja. Ert val..

Natti natti!






120620 Morgonpromenad

 
Har precis kommit hem från en morgonpromenad med finaste bönan, alltid lika trevligt att träffa henne och sötaste lilla Julia ♥
 
Sitter och pillar med inbjudningskorten till Theos dop ♥ Dom kommer bli så fina. 9 september klockan 14.00 som sagt kommer dopet att äga rum ute vid Prästnäset i Bollnäs.
 
Måste återigen säga att jag är så nöjd med designen på bloggen! Tack tack tack underbara Mikaela!
 
 
Nu måste jag käka lite lunch innan jag hungrar ihjäl :P Funderar på om jag ska ta med hundarna på promenad och gå och bada dom lite :)
 
Ha en fin dag
 

120619 Stå och sitta

 
Ikväll har Theo börjat med något nytt. Han ska sitta mot mig i knät och man ska hålla i honom mot sig under hans armar så han kan ställa sig upp, stark så inni bomben också då, haha.. Han får ju hjälp såklart, han ställer sig, och sjunker ihop och sättersig, och ställer sig, och sjunker ihop igen, och så där höll han på lääänge.
Försökte man med något annat så börja han att skrika, argbiggan våran..
 

120618 Titta och titta

 
Igår och idag så har Theo legat på min mage och tittat runt omkring sig, vrider på huvudet och kollat åt höger, och åt vänster, tittar upp lite på mamma. Han börjar bli så himla stark och faktiskt rätt så stadig i nacken.
Så jäkla söt när han ligger och tittar sig omkring med stora ögon haha, sötis..
 
 
 

120607 Balanserar huvudet

 
 
Våran starka Theo! Stolt mamma <3 i morgon blir Theo en månad och kan redan ligga på mage på en filt och lyfta och vrida på huvudet. Lite skakigt och ostabilt men han är jätte stark, våran duktiga kille som blir så stor :)
 
 
 
 
 
 

120607 Första leendet

 
Idag så log min älskade Theo medvetet <3 Behöver jag säga att mitt hjärta smälte! BM höll på att smälta hon med, och pappsen blev så stolt :) Fick med ett leende på kort, för nu gör han inget annat än att le när man gullar med honom :) Stolt mamma <3 :D
 
 
 

120619 BVC

 
 
 
Datum: 120619
 
Ålder: 6 veckor
 
Vikt: 5665 gram
 
Längd: 56.5 cm
 
Huvudomfång: 39.7 cm
 
Vi vaccinerade även Theo med RotaRix vaccinet.

120607 BVC

 
 
Datum: 120607
 
Ålder: 4 veckor och 1 dag.
 
Vikt: 5020 gram
 
Längd: 55 cm
 
Huvudomfång: 39 cm

120530 BVC

 
 
Datum: 120530
 
Ålder: 3 veckor och 1 dag.
 
Vikt: 4650 gram
 
Längd: 53.5 cm
 
Huvudomfång: Mättes ej.

120523 BVC

 
 
Datum:  120523
 
Ålder:  2 veckor och 1 dag. Hembesök av BVC.
 
Vikt:  4420 gram
 
Längd: Mättes ej.
 
Huvudomfång: Mättes ej.
 
 
 

120511 BVC

 
 
Datum: 120511
 
Ålder: 3 dagar gammal. Hemkomstdagen.
 
Vikt: 3674 gram
 
Längd: Mättes ej
 
Huvudomfång: Mättes ej

120508 BVC

 
 
Ålder: Födelsedagen 120508
 
Vikt: 3920 gram
 
Längd: 49.5 cm
 
Huvudomfång: 33.5 cm
 
 

120620 Ny design

 
 
Men nu ni har jag fått en riktigt snygg bloggdesign :)
 
 
Tusen tack fina Mikaela <3
 
 
 
Tryck på F5 om den inte syns :)

120620 Viktnedgång

 
 
När jag gick in på förlossningen vägde jag 105 kg (!!!!)  30kg över startvikt 

Måndag 7 maj 2012 - 105 kg

Fredag 11 maj 2012 - 97 kg (hemkomst dagen)

Lördag 19 maj 2012 - 92 kg

Onsdag 30 maj 2012 - 90 kg
 
Onsdag 20 juni 2012 - 88 kg

När Theo kom till världen

.
 
 
Denna kategori är lösenordsskyddad
 
- Vill du ta del av den och lösenordet dit kan du maila mig på [email protected]
- Eller så kan du skicka ett meddelande på facebook.
 
 
 
Länk ------->    När Theo kom till världen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Graviditeten

 
 
Denna kategori är lösenordsskyddad 
 
- Vill du ta del av den och lösenordet dit kan du maila mig på [email protected]
- Eller så kan du skicka ett meddelande på facebook.
 
 
 
 
 
    Länk --------->      Gravid med Theo i magen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

RSS 2.0