120926 Mormor

Idag åkt jag och Theo och hälsa på världens bästa mamma och mormor, även gammelmormor till Theo och min moster och goaste Tuva kom och hälsa på oss en sväng <3







120925 Shoppat

Missoni hade nysläpp på en super fin kollektion idag, på Lindex (!) Skit snygga kläder, verkligen.. Hade kunna köpt hur mycket som helst, men idag blev det "bara" en dress, en body med ett par matchande byxor till Theo. Han är så fin i den! Mammas lilla modekung ;) Dressen är säkert inte till för killar, men det skiter jag i, bebis som bebis :) Tycker att den passar till både kille och tjej.
Hittade även ett par skor, var ju på jakt efter ett par stövlar men kom hem med ett par roots. Vet inte om jag tycker att dom är snygga ellet snyggfula, haha..

Theo har nyss somna för kvällen och Jens är och spelar innebandy och jag ska snart kika på film.





Just det, hann ju baka cupcakes idag också, som jag gick ner med till Jens jobb så han fick bjuda på lite eftermiddagsfika, det blev succé ;)



trevlig kväll!

120925 3 dagar kvar

Om 3 dagar åker vi till London! :)

Vaknade 06.40 av att karatekid sparkade på mig med sina små fötter och viftade vilt och praaata, då var det dags för mamma att vakna minsann, haha sötsnöre..
Tror att han kände på sig att jag behövde lite mer sömn eftersom att jag var vaken så sent inatt :) Guld!

Nu ska vi peta i oss lite frukost innan Madde kommer om mindre än en timme för att åka ut mot Valbo på skojakt! <3

Ha en fin dag :)






120925 mitt i natta

Godkväll klockan är snart halv två, har precis blivit klar med mina naglar och har nyss varit ut med hundarna, så nu måste jag sova, lilleman vaknar väl vid 05.30 för att käka och så..

Imorgon bitti kommer Madde hit o hämtar mig och Theo före klockan tio för vi ska ut på skojakt och kika om vi hittar nå fint att ha på oss på fotograferingen också..

Klockan 15.30 ska vi vara hos fotografen uppe i Hemlingby.
Det känns jätte kul att gå till en duktig fotograf och knäppa "riktiga" bilder på våran lilla älskling <3

bild på mina naglar och på mina älskade killar får sätta punkt för idag <3 Godnatt! :)






120923 Födelsedagskalas

Idag var vi iväg och firade fina Gabriella för hon fyller år idag, maräng, grädde och daim tårta och goda cupcakes bjöd hon på, sen nu på kvällen beställde vi mat och åt kladdkaka och glass till efterträtt med våra fina vänner Sofie och Jerry <3
Nu är Jens och spelar hockey och Theo sover och jag kikar på x-faktor.
I morgon blir det lugnet före stormen och bara mysa hemma med Lilleman <3

God kväll




120922 middag och mys

Lördag kväll spenderades med mina fina vänner Maria och Sofie. Först käka vi middag på Helt Enkelt sen gick vi på bio, Hamilton 2, -Men inte om det gäller din dotter. Jätte bra film och en jätte härlig kväll <3 Tusen tack brudar!




120921 Toppen

Jag har så mycket att se framimot nu..

Först nu har vi en toppen helg framför oss.
På tisdag ska vi åka till en fotograf här i Gävle (Idas fotostudio) Ida Kedling heter hon som driver den och fotografera Theo och ta en liten familjebild <3
Fredag åker vi till London <3
16-17 oktober åker jag till Ullared.
och sista helgen i oktober ska vi kanske ta en road trip ner till Skåne med Nicolina och Nicke och hälsa på Nicos syster Amanda i Osby, och Jens brorsa Jocke i Malmö sen åka över till Köpenhamn och sova en natt på hotell där ev. och sen kolla in Malmö och Helsingborg och Ullared, igen :) Hoppas det är genomförbart nu bara! Vore super roligt iaf!

120921 Ullared

Min moster ringde precis och meddelade att hon fått ledigt från jobbet så den 16-17 oktober drar jag, hon och syrran till Ullared och shoppar loss :) Gud så kul, jag har ju aldrig varit där ;)
Ännu en grej att se framimot!

120921 Mys


Lillmysen <3



120921 1 vecka kvar

Om en vecka åker vi till London!
Det ska bli så himla roligt, det är jag, Jens Theo och svärisarna som åker, fredag till tisdag. Gud vad jag längtar, bara att få komma iväg på en liten weekend, äta gott, koppla av shoppa mm. På lördag har vi bokat bord på Jamie Olivers restaurang Fifteen och ska även försöka käka på någon av Gordon Ramsays restauranger någon kväll. Riktigt kul!

Nu ligger Kiddo och sover i mitt knä, mys! och jag sitter och slötittar på Die Hard 4.0 :)

Ikväll blir det kanske middag på Church Street Saloon med Madde och Leo..

Imorgon ikväll blir det middag och mys hos familjen Wallberg/Nilsson..

Vi har verkligen bara roliga saker att se fram emot en vecka och lite till nu :) Super!

Ha en fin dag



120921 Naglar

Nya naglar :)



120921 Cupcakes







120921 Shoppat

Den här snygga ponchon fick följa med hem till min höstgarderob :)







120920 Bildbomb

























































120920 Sissy

Jag saknar dig, min syster, min bästa vän och Theo saknar världens bästa moster <3 12 dagar kvar :)

















120920 En pappa

Alla män kan vara en far, men det krävs något speciellt för att vara en Pappa <3






















Världens bästa pappa <3

120919 Fin dag

Idag har vi haft Tant Nattis på besök :) har gjort en massa skoj, fikat, lunchat shoppat osv. Hon kom vid 10 i morse och åkte hem vid 17 tiden..

Nu ska jag duscha och laga lite mat innan Jensa kommer hem, sen ska jag börja på med lite nya naglar, vet dock inte hur jag ska göra dom den här gången, vi får se vad jag bestämmer mig för..


min fina unge bara ska sitta i vagnen hela tiden, haha lillskrutt <3



120918 Det jag inte trodde fanns..

När jag fick se Theo för första gången fylldes hela jag med lycka, jag blev hög av lycka, och ibland kan jag komma på mig själv med att gå runt i ett slags lyckorus, liksom helt instängd i en lyckobubbla, och att titta på mitt barn, förstår ni, det är mitt egna kött och blod, min son, världens finaste lilla människa, och kärleken man kände när man först såg honom går inte ens att förklara, inga ord är stora och fina nog för att förklara vad jag kände den stunden när Theo såg in i mina ögon och "sa med blicken" hej mamma här är jag som du väntat på så länge, äntligen så ses vi..
Från den stunden har jag älskat min son så villkorslöst och gränslöst och obeskrivligt mycket...

När Theo, Jens och BM gick ut ur rummet direkt efter snittet för att göra ren honom och mäta och väga osv, och jag fick ligga kvar för att sys ihop och allt vad det innebar så låg jag bara och tänkte: Jag är mamma nu, jag har inte någon bebis i magen längre, han är ute nu, han är i rummet bredvid, vi har fått ut våran son, o snälla, kom tillbaka snart, varför blev han tyst nu för? är det något fel? försvann han lika fort som han kom? andas han inte, varför säger ingen någonting??.... Kände en panik, en sådan rädsla som jag aldrig kännt förut, en sådan obehaglig känsla, jag var livrädd och tankarna, tröttheten och morfinet och lokalvedövningen gjorde att jag blev som psykotisk och ville bara skrika, jag visste inte vad huvudet höll på med och kände mig jätte dum, och började gråta för jag visste inte vad som var verklighet eller dröm, eller om huvudet spelade mig ett spratt, jag försvinner ett tag, allt blev svart, vet inte om jag svimmade eller somnade, det var inte länge, kanske i 10 sekunder, allt detta hände på mindre än max 3 minuter och jag var som paralyserad känns det som nu i efterhand, tårarna rann nu i förtvivlan, av en sådan utmattning och besvikelsen över att jag burit vårt barn genom en hemsk graviditet, gått över tiden, en lång och vidrig förlossning också klarar jag inte av att av avsluta den själv, kommer folk se mig som en förlorare, en som gav upp, en som inte klarar av att föda barn, det vi gjort i alla tider? vad tycker alla jävla super morsor som klämmer ur sig ungar på löpande band om det här, osv.. Kände mig så liten, utelämnad och hjälplös, bedövad från brösten och nedåt så jag kunde inte resa mig upp för att se om mitt barn mådde bra, i samma ögonblick som jag slog upp ögonen så kommer Jens in med det största, stoltaste och malligaste leendet jag någonsin sett på en människa, med våran lilla son inlindad i en liten filt i famnen, Theo såg ut att må som den prins han är i sin pappas trygga famn, och jag såg att Jens var stolt över mig och höll Theo nära så jag nådde att känna lite på honom och ge honom en liten puss innan jag fick rulla iväg till uppvaket där jag fick tillbringa någon timme, när vi väl kom upp på bb fick Theo sova på Jens bröst under natten och även fast jag var så overkligt slut och trött kunde jag inte sluta titta på min älskade son, och insåg då att känslorna jag fick när jag såg honom från första stund, det var någonting, som jag inte trodde fanns..




120917 Halvdöd

Godmorgon, eller nått. Usch, jag har sovit som en kratta, snorat och hostat så att jag väckt Theo flera gånger, inge kul alls..
Klockan är halv sju och Theo är skit pigg, ligger och sparkar och fräser med tungan, allt för att han ska låta så mycket som det går nu för tiden. Jag är skit rädd att han också ska bli så här sjuk, uscha, men vad gör man för att undvika det? Omöljligt...

Helgen var helt ok, tills förkylningen slog till på riktigt på lördagskvällen. Var till Storvik och kika på folkrace på dagen, och syrran och Sebastian kom hit på kvällen och beställde mat och kika på film och myste för dom åkte till Grekland på söndagskvällen. 17 dagar kommer vi vara ifrån varann, dom kommer hem tidigt på måndagen 1 oktober, och vi komm

er hem sent på tisdagkväll den 2 oktober från våran långweekend i London <3 Så vi kommer ses först den 3 oktober, låååång tid..

Nu börjar lillen protestera, matdags!

//E







120909 Bilder från dopet

 
 
 
k





 
 
 
 
 
 
 
 
 



MER kommer :)




RSS 2.0